Open op zondag


03-02-2020

Happy Valentine’s day!

Let love rule op 14 februari. Klik door en ontdek snel je plannen voor deze dag.

Single or taken? Dat maakt niet uit want op 14 februari vieren we allemaal Valentijn. Ook alle single ladies en single men. De tijd dat deze dag enkel bedoeld was voor geliefden is al lang verleden tijd. Daarom heeft DANSAERT PARK enkele leuke activiteiten bedacht voor zowel koppels als singles.

Activiteiten voor koppels

1.     Diner for two

Wees een echte gentleman en nodig je vriendin uit voor een heerlijk etentje onder jullie twee. Kies jij voor een fancy restaurant, Pizza Hut of McDonald’s? Dat laten we aan jou over. Jij kent je vriendin ten slotte het best. Je kan natuurlijk ook je eigen kookkunsten bovenhalen. De ingrediënten daarvoor kan je vinden bij Bio-Planet.

2.     Shop in the name of love

Ga gezellig een dagje shoppen op DANSAERT PARK met jullie tweetjes. Scoor een nieuwe oufit, een paar killer heels of een sexy lingeriesetje van Hunkemöller.

3.     Sporty spice.

Delen jullie samen een ongelofelijke passie voor sporten? Ga dan op 14 februari gezellig samen op sportieve date bij Jims op DANSAERT PARK.

 

Activiteiten voor singles

1.     Let’s start the party!

Ga zeker niet eenzaam en alleen hangen in de zetel terwijl je kijkt naar een melige romantische film of de voetbal. Op 14 februari bel jij je beste vriendinnen/vrienden en maak je plannen voor een avondje uit. Zorg dat je er op je best uitziet en ga de dansvloer onveilig maken in jullie favoriete club.

2.     Friends & food.

Spreekt een avondje dansen jou niet aan? Nodig dan je beste vrienden/vriendinnen uit voor een lekker diner bij jouw thuis of in jullie favoriete restaurant. Friends & food that’s all you need!

Breng jij tussen 05/02/2020 en 12/02/2020 een bezoekje aan DANSAERT PARK? Laat dan je hartenwens achter. Op 14/02/2020 laat Cupido één hartenwens in vervulling gaan! Word jij de gelukkig? Check snel de openingsuren en plan jouw bezoek.