Open op zondag


06-06-2019

SOS cadeaustress: Wat moet ik kopen voor mijn papa?

Weet jij niet wat te kopen voor jouw papa? Geen nood. Wij geven jou graag enkele cadeautips.

Zondag 9 juni vieren we naast Pinksteren één van de belangrijkste personen uit ons leven, namelijk onze papa. We willen hem graag bedanken voor wie hij is en wat hij voor ons doet. Een cadeautje mag op deze dag dan ook zeker en vast niet ontbreken. Maar waar kan je jouw papa mee plezieren? Wij helpen je alvast met onze cadeautips voor  papa’s.

Cadeautip 1: Matching outfits

Ben jij ook zo trots op jouw papa en wil je dit graag met iedereen delen? Dan heeft JBC voor jou het perfecte Vaderdagscadeau. Koop dezelfde outfit voor het hele gezin. Het zal zijn vaderhart sneller doen slaan.

Cadeautip 2: swimming in the pool

Is jouw papa een echte waterrat? Geef hem dan deze zwemshort van e5 mode cadeau voor Vaderdag. De enige keuze die je nog moet maken is voor welke print of kleur je gaat.

 Cadeautip 3: in his shoes

Mag het voor jouw papa lekker comfy zijn met sneakers of eerder strak in pak met bijpassende schoenen?Bij schoenen Torfs op DANSAERT PARK vind je voor elke papa het ideale paar schoenen om als cadeau te geven.

 Cadeautip 4: sporty spice

De sportieve papa kan je een plezier doen met een abonnement voor Jims, dé fitness van DANSAERT PARK.

 Cadeautip 5: It’s your choice

Weet je echt niet wat je voor jouw papa moet kopen als Vaderdagscadeau? Spring binnen bij ZEB op DANSAERT PARK en koop een bon waarop te lezen staat “MY DAD IS A HERO”. Jouw hero kan dan zelf beslissen wat hij hiermee koopt.

 

Hopelijk hebben we jou met deze tips kunnen inspireren om de ideale cadeau te vinden voor jouw papa. Ontdek hier alvast onze winkels en hun openingsuren. Zo weet je perfect wanneer je kan komen shoppen voor jouw Vaderdagscadeau.

We wensen alle papa’s alvast een fijne Vaderdag!