Open op zondag


09-05-2019

Zet jouw mama in de bloemetjes met Moederdag!

Ontdek de Moederdag cadeautips van DANSAERT PARK.

Moederdag bij e5 mode.

Zondag 12 mei is de dag waarop we met z’n allen de meest belangrijke vrouw in ons leven vieren, namelijk een mama. Een mama is iemand die altijd voor iedereen klaar staat en waar je naar op kijkt. Daarom willen we ze op Moederdag extra hard bedanken voor wie ze is en wat ze doet. DANSAERT PARK heeft een aantal Moederdag cadeautips voor jou bedacht waarmee je jouw mama in de bloemetjes kan zetten.

Cadeautip 1: my mommy and me

Bij JBC op DANSAERT PARK kan je matching outfits vinden voor mama’s en hun kinderen. Geef één van deze outfits als cadeau voor Moederdag en laat je kind als verrassing dezelfde outfit dragen. Het zal haar moederhart doen smelten.

 

Cadeautip 2: I got it from my mama

Wanneer je zelf geen klein meisje meer bent, draag je niet meer hetzelfde als je mama. Jullie hebben namelijk elk jullie eigen stijl ontwikkeld. Maar daar kan je verandering in brengen dankzij e5 mode op DANSAERT PARK. Zet je moeder letterlijk in de bloemetjes met de bloemenjurk van e5 mode. Jij kan diezelfde print dragen als broek met een mooie blouse.


 Cadeautip 3: let’s go to the beach

Is jouw mama een echte liefhebber van een zon, zee, strand vakantie? Dan hebben ze bij Hunkemöller op DANSAERT PARK het perfecte cadeau voor Moederdag. Geef haar een tuniek met kanten bloemendetails die ze kan dragen over haar bikini op weg naar het strand.

 

Cadeautip 4: in her shoes

Een vrouw heeft een zwak voor schoenen en handtassen. Kom daarom naar Torfs op DANSAERT PARK en zet je mama in de bloemetjes met een fleurige schoen. Of  je kiest voor een hak of een sneaker laten we aan jou over. Jij kent je mama ten slotte het best.

 

Hopelijk hebben we jou met deze tips kunnen inspireren om de ideale cadeau te vinden voor jouw mama. Ontdek hier alvast onze winkels en hun openingsuren. Zo weet je perfect wanneer je kan komen shoppen voor jouw Moederdagcadeau.

We wensen alle mama’s alvast een fijne Moederdag!