Open op zondag


06-02-2019

3 tips voor een supersexy Valentijn

Valentijn staat weer voor de deur! De perfecte reden voor een sexy avondje voor jou en je lover.

(niet dat hier anders geen reden voor is, hoor)

 

DANSAERTPARK geeft je 3 tips voor een super sexy Valentijnsdag.

 

1. It’s time to set the mood! Je begint de avond natuurlijk met een romantisch dinertje. Tijd om te ontspannen en je alledaagse zorgen te vergeten. Het is nu tijd voor jullie samen. Steek de kaarsjes aan en zet een relax muziekje op. Zet je telefoon uit en geef elkaar de volledige aandacht.

Ben je een keukenprins(es)? Verras je geliefde dan met een homemade drie gangen menu. Bij voorkeur Bio natuurlijk, want da’s extra sexy. Geen zin om te koken? Ga lekker uit eten of bestel iets lekkers. Eén tip: tafel niet te zwaar, met een volle maag val je namelijk (te) snel in slaap…

 

2. All you need is love? Misschien wel. All you need is new lingerie? Zeker en vast wel. Verras je geliefde met een sexy setje lingerie

 

3. Samen in bad. Nog een fijne manier om samen te ontspannen is samen genieten van een lekker warm bad. Zet kaarsjes neer in de badkamer, ga op zoek naar schuim of badolie met een lekker geurtje en geniet samen in het warme water 

 

Wil je hiernaast voor Valentijn ook eens echt de hele andere kant opgaan? Verras je lief dan na een dagje shoppen met een super origineel Valentijns plan. Jullie leren elkaar zo eens op een totaal andere manier kennen en zullen die dag hoogstwaarschijnlijk nooit meer vergeten!

 

1. Zorg hier voor een goed paar schoenen, ga op zoek naar een goede stevige boom en klim er met zijn tweetjes in, zo hoog als je kan. Kijk zo over alle huizen heen en geniet van het uitzicht. Trek foto’s van jullie avontuur zodat je er achteraf bewijs van hebt.

2. Ga samen naar een casino, gedraag jullie 1 avond als James Bond en zijn Bondgirl. Wie weet winnen jullie wel nog iets.

3. Ga naar de luchthaven, pak de eerste goedkoopste vlucht die er is. Eens op je bestemming aangekomen blijf je er een weekendje.

4. Bezoek zoveel mogelijk vrienden op één avond tijd. Eens in hun huis probeer je zoveel mogelijk dingen ondersteboven te zetten zonder dat je vrienden het merken. De verliezer trakteert de winnaar nadien op een fles champagne.

5. Rij in het midden van de nacht naar de kust. Zie dat je ongeveer aankomt tegen dat de zon op komt. Voorzie snackjes en een drankje en geniet van een mooie zonsopkomst.

6. Kleed je zo chic mogelijk met een fancy outfit van E5 Mode of JBC. Ga naar dure autozaken en doe alsof jullie getrouwd zijn. Probeer testritten te versieren in zeer dure mooie auto’s.

7. Bouw een groot fort uit dekens en kussens voor de tv, stop het kamp vol met lekkere snacks en drankjes. Zet vervolgens een leuke film op en geniet van jullie liefdesnest én elkaar.

8. Rij naar een onbekende stad of dorpje en ga er dineren onder een valse naam. Jullie kunnen eender welke identiteit aannemen. Plezier gegarandeerd!

9. Ga samen gezellig op café, schrijf er een soort van miniverhaaltje. Als jullie vast zitten, vraag dan hulp aan vreemden.

10. Nodig andere koppels uit en hou een pizza-bak wedstrijd. Het koppel dat de lekkerste én mooiste pizza kan maken wint.

11. Huur een film die jullie beiden nog nooit hebben gezien. Zet hem op mute en verzin de dialogen zelf (werkt beter na enkele glazen wijn).

 

Stuur zeker een fotootje in naar roel@dansaertpark.be. Op post gerust op social media met hashtag #dansaertpark

 

We zijn benieuwd welk ideetje jij op Valentijntjesdag eens zal proberen.